Love Manifest Tour- Open je hart en laat de Liefde stromen

Ontmoet Swami Probuddhananda in Nederland van 29 augustus tot 11 september

Met groot plezier delen we mee dat Swami Probuddhananda Puri van 29 augustus tot 11 september naar Nederland komt als onderdeel van zijn 'Love Manifest Tour'. Tijdens deze tour dit jaar komt hij vanuit India naar Europa, waarbij hij naar Spanje, Italië, Canarische eilanden, Nederland en Duitsland gaat.

Ontdek wie je in wezen bent en kom thuis bij jeZelf

Swamiji is als tiener, meer dan 30 jaar geleden, met Bhagavan in aanraking gekomen en was direct zo dol op Hem dat hij Bhagavan's zijde nooit meer heeft verlaten. Bhagavan hield ook erg van Swamiji, vanwege zijn grote hart en diepe begrip over (Advaita) Vedanta. Onder Bhagavan's begeleiding heeft hij de staat van Zelfrealisatie bereikt. In 1998 heeft hij gekozen om zijn leven volledig aan de spiritualiteit te wijden en is hij ingewijd tot monnik (Sanyasin). Swamiji behoorde tot de eerste 6 leerlingen van Bhagavan die werden ingewijd. Zij zijn de hoofdmonniken binnen International Vedanta Society (IVS) en daarmee ook de pilaren die de organisatie dragen. Hij is de algemeen secretaris van IVS en leidt de IVS Ashram in Varanassi.

Swami Probuddhananda heeft zich altijd geroepen gevoeld om de leringen van (Advaita) Vedanta en met name de manier waarop Bhagavan dat aan hem heeft overgedragen, te delen met anderen. Zowel in India als daarbuiten. Hij is vaker te gast geweest in verschillende landen zoals in de USA, Nederland, Duitsland en Spanje. Daarbij hield hij lezingen op allerlei verschillende lokaties, zoals universiteiten, Hindoeïstische tempels en Indiase ambassades. Zijn diepe kennis over de Vedische geschriften, waar hij prachtig over kan vertellen, en zijn grote enthousiasme, hebben al velen weten te inspireren. En door zijn toegankelijkheid en liefdevolle aanwezigheid, voel je je direct veilig om vragen te stellen en je hart te openen.

Ook deze keer zal Swamiji meerdere lezingen verzorgen op diverse lokaties. Daarnaast zal hij te gast zijn bij verschillende leerlingen van Bhagavan verspreid over heel Nederland. Hierbij is de mogelijkheid om aan te sluiten bij de dagelijkse Satsang met Swamiji om 10.30u en 19.00u, mits er geen andere programma's zijn. Grijp deze unieke kans om in kleine kring samen met Swamiji te zijn en één op één contact met hem te hebben. Het is een mogelijkheid om diep in jezelf te duiken en thuis te komen in je hart, bij jeZelf, door de spirituele kracht en liefde die een ontwaakte ziel als vanzelf bij zich draagt en uitstraalt.

Sluit aan bij de bijeenkomsten bij jou in de buurt

Het programma in Nederland (29 augustus-11 september)

29 augustus-1 september in Malden/Zutphen/Wijchen

 • Donderdag 29 augustus in Malden: 10.00u-12.30u en 19.00u-21.00u: Satsang met Swamiji en zingen Sanskriet gebeden/Mantra. (Adres: De Kruigang 34, Malden.)

 • Vrijdag 30 augustus in Malden: 10.00u-12.30u: Satsang met Swamiji en zingen Sanskriet gebeden en mantra.

 • Vrijdag 30 augustus in 't Middenhuis in Zutphen: 19.30u-21.30u: Satsang met Swamiji en zingen Sanskriet gebeden en mantra. (Adres: Fie Carelsenstraat 32, Zutphen). Richtprijs: 10 euro

 • Zaterdag 31 augustus in Malden: 9.30u-15.00u: Inwijdingsviering met hoofdspreker Swamiji, mantrazingen en Indiase lunch.

 • Zondag 1 september in Wijchen: 14.00u-14.45u: Lezing Swamiji in Hindi in Shree Ram Mandir, Wijchen. (Adres: Stationslaan 18, Wijchen.)

Swami Probuddhananda met Sri Bhagavan
Swami Probuddhananda met Sri Bhagavan

1-3 september in Rijen/Leersum

 • Maandag 2 september: 10.30u-12.30u: Satsang met Swamiji en zingen Sanskriet gebeden/Mantra. (Centrum voor spiritualiteit en zingeving Sarasvati Mataji in Leersum. Beperkt aantal plaatsen over.)

 • Maandag 2 september: 19.00u-21.00u: Satsang met Swamiji en zingen Sanskriet gebeden/Mantra. (Adres: Wilhelminastraat 24, Rijen)

3-6 september in Gieterveen

 • Woensdag 4 september: 10.00u-12.30u: Satsang met Swamiji en zingen Sanskriet gebeden/mantra. (Adres: Meertensweg 49, Gieterveen)

 • Woensdag 4 september: 20.00u-22.00u: Satsang met Swamiji in het Kleine Kerkje te Gieterveen, tezamen met een optreden van Tammo Heikens op sitar en Niti Ranjan Biswas op tabla. (Adres: Broek 2, Gieterveen)

 • Donderdag 5 september: 17.00u - 19.00u: Evening Prayers in de Advaita Vedanta Ashram te Hoogersmilde, tezamen met Swami Sunirmalananda van de Rama Krishna Order. (Adres: Rijksweg 141, Hoogersmilde)

7-8 september in Hoofd IVS centrum van Nederland 'Anjali Ashram' te Berghem

 • Zaterdag 7 september: 10.00u-12.30u en 19.00u-21.00u: Satsang met Swamiji en zingen Sanskriet gebeden/Mantra. (Adres: 'Anjali Ashram', Osseweg 37, Berghem.)

 • Zondag 8 september: 10.00u-12.30u: Satsang met Swamiji en zingen Sanskriet gebeden/Mantra.

Er is de mogelijkheid om het hele weekend als een retraite te volgen in Anjali Ashram. Voor meer informatie en aanmelden, kun je contact opnemen met Anjali Ma. Email: ivsnederland@gmail.com.

8-9 september in Hilvarenbeek

 • Zondag 8 september: 19.00u-21.00uu: Satsang met Swamiji en zingen Sanskriet gebeden/Mantra. (Adres: Felix Timmermanslaan 12, Hilvarenbeek)

 • Maandag 9 september: 10.00u-12.30u: Satsang met Swamiji en zingen Sanskriet gebeden en mantra.

9-11 september in Eindhoven

 • Maandag 9 september: 20.30u-22.00u (inloop: 20.00u): Lezing met Swamiji op de High Tech Campus in Eindhoven. (Adres: High Tech Campus 61, Eindhoven.)

 • Dinsdag 10 september: 19.00u-21.00u: Satsang met Swamiji en zingen Sanskriet gebeden/mantra bij Cecile en Martin. (Adres: Lisztstraat 20, Eindhoven)

 • Woensdag 11 september: 10.00u-12.30u: Satsang met Swamiji en zingen Sanskriet gebeden/mantra bij Cecile en Martin. (Adres: Lisztstraat 20, Eindhoven)

Voor meer informatie over het programma in Eindhoven en aanmelden, kun je contact opnemen met Martin Hack. Email: martin.hack@hotmail.com

Blijf op de hoogte

Het programma is onder voorbehoud. Neem gerust contact op met Prabha Ma voor meer info en als je je wilt aanmelden. We hopen je te ontmoeten op één (of meerdere) van de bijeenkomsten!

Swami Probuddhananda on Love Manifest Tour
Swami Probuddhananda on Love Manifest Tour
Swami Probuddhananda on Love Manifest Tour
Swami Probuddhananda on Love Manifest Tour

6 september in Den Haag:

 • Vrijdag 6 september: 18.00u-19.00: Lezing van Swamiji in The Gandhi Centre (Indiase Ambassade). (Adres: Parkstraat 99, Den Haag)

Kosten: De meeste bijeenkomsten zijn op donatiebasis. Wanneer er een ruimte is afgehuurd voor de bijeenkomst, geven we een richtprijs aan.

 • Vrijdag 6 september: 10.30u-12.00u: Satsang met Swamiji en zingen Sanskriet gebeden/mantra. (Adres: Meertensweg 49, Gieterveen)

 • Vrijdag 6 september: 12.00u-14.00u: Samenzijn met Indiase lunch aan het pingomeer op Landgoed Mariahoeve te Papenvoort. (Adres: Papenvoort 2, Papenvoort).

Voor meer informatie over het programma in Gieterveen en aanmelden, kun je contact opnemen met Ineke Hulzebos. Email: inekehulzebos87@gmail.com