Love and Oneness Tour in Indonesië

Een onvergetelijke reis vol spirituele ontmoetingen

Prabha Ma

1/30/20244 min read

Van 8 januari tot 22 januari vond de Love and Oneness Tour plaats in Indonesië. Deze bijzondere reis bracht ons naar zowel Bali als Jakarta, waar we niet alleen prachtige plekken bezochten, maar ook spirituele programma's organiseerden en veel inspirerende mensen ontmoetten.

De eerste week in Bali

Onze tour begon in Bali, een eiland dat bekend staat om zijn adembenemende natuur en spirituele energie. Hier werd de IVS Bali ashram ingewijd, een belangrijke mijlpaal voor International Vedanta Society. De ashram is een plek waar mensen samenkomen om te mediteren, te leren en te groeien in spiritualiteit.

Tijdens onze week in Bali waren verschillende spirituele programma's georganiseerd. Zo hadden we een uitwisselingsprogramma met een Ashram en met de Hindu organisatie daar. Het was prachtig om te zien hoe de iedereen openstond voor elkaars spirituele inzichten en elkaar inspireerden.

Natuurlijk was er ook tijd om te genieten van de schoonheid van Bali. We bezochten tempels, genoten van de natuur en namen deel aan traditionele ceremonies. Bali heeft een unieke sfeer die je direct omarmt en je uitnodigt om in contact te komen met je innerlijke zelf.

De tweede week in Jakarta

Na een inspirerende week op Bali reisden we door naar Jakarta, de bruisende hoofdstad van Indonesië. Hier wilden we alle plaatsen bezoeken waar we in 2019 samen met Bhagavan waren geweest. Het was een emotionele en betekenisvolle ervaring om terug te keren naar deze plekken en herinneringen op te halen aan de tijd die we met Bhagavan hebben doorgebracht.

In Jakarta waren opnieuw verschillende uitwisselingsprogramma's georganiseerd om elkaar te vertellen en te inspireren over ieders spirituele pad. Zo hadden we een ontmoeting met een deskundige op het gebied van Soefisme. Mooi om hem er over te horen vertellen en bijzonder om de vele overeenkomsten tussen het Soefisme en Vedanta te ontdekken. Bij beide filosofieën staan de thema's van liefde, compassie en eenheid centraal. Het is geweldig om te zien hoeveel mensen zich verbonden voelen met deze boodschappen en hoeveel positieve veranderingen ze in hun leven teweegbrengen.

Tijdens ons verblijf in Jakarta hadden we ook de mogelijkheid om nieuwe contacten op te bouwen onder de Indiase community, die veel verbinding voelen met de Vedanta. We werden bij hen thuis uitgenodigd voor inspirerende gespreken en kregen heerlijk te eten. Ook maakten we kennis met de gastvrijheid van de Indonesische bevolking. Het was een geweldige mix van spirituele groei en culturele verrijking.

Een reis vol ontmoetingen en inspiratie

De Love and Oneness Tour in Indonesië was een reis vol ontmoetingen en inspiratie. We hebben zoveel bijzondere mensen ontmoet, van verschillende achtergronden en leeftijden, die allemaal op zoek waren naar meer liefde, vrede en bewustzijn in hun leven.

De programma's die we organiseerden waren niet alleen bedoeld om kennis over te dragen, maar ook om een gemeenschap van gelijkgestemde individuen te creëren. Het was hartverwarmend om te zien hoe mensen met elkaar verbonden raakten en elkaar ondersteunden op hun spirituele reis.

De Love and Oneness Tour heeft ons ook als organisatie geïnspireerd. Het heeft ons laten zien hoeveel behoefte er is aan spirituele groei en hoeveel mensen bereid zijn om stappen te zetten op dit pad. We zijn dankbaar dat we de mogelijkheid hebben gehad om deze reis te maken en zoveel mensen te ontmoeten die ons hebben geïnspireerd en geraakt.

Een onvergetelijke ervaring

De Love and Oneness Tour in Indonesië was een onvergetelijke ervaring. Het heeft ons niet alleen de schoonheid van Bali en Jakarta laten zien, maar ook de schoonheid van de menselijke geest en het verlangen naar een diepere verbinding met onszelf en anderen.

We zijn dankbaar voor alle mensen die deel hebben genomen aan onze programma's en voor de warme ontvangst die we hebben gekregen in zowel Bali als Jakarta. Deze reis heeft ons verrijkt en geïnspireerd en we hopen dat het ook anderen heeft aangemoedigd om hun eigen spirituele reis te omarmen.

Als je geïnteresseerd bent in toekomstige evenementen en programma's, volg dan onze website en sociale media kanalen voor updates. We hopen je binnenkort weer te ontmoeten en samen verder te groeien op het pad van liefde en eenheid.